Het Klooster

Een plek voor RUST, BEZINNING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING OP HET WATER

Het Klooster De Gulden Belofte is een traditionele Zeeuwse tweemast klipper uit 1911. Zij is zodanig heropgebouwd en ingericht dat ze voor vele doeleinden gebruikt kan worden.

Het schip beschikt over 20 slaapplaatsen, een gezellige en comfortabele kajuit (die zeer geschikt is voor vergaderingen en workshops), een grote, knusse kuip en een dek waarop je heerlijk in de loungekussens kunt ontspannen, genieten en meditatie en yoga-oefeningen kunt doen.

Sinds 2005 is Bertil Vermeulen de trotse eigenaar en schipper van dit luxe zeilschip in een authentiek jasje. Hij vaart haar met veel plezier over de Gouwzee, het IJsselmeer, het Markermeer en de Waddenzee.

Het schip is al vele jaren een vrijplaats voor: plezier, ontspanning, actie, gezelligheid en verdieping voor de vele gasten die aan boord zijn geweest. Zij brengt je samen met de natuur automatisch terug naar je kern. Daarom komen zo velen altijd terug om weer even op te laden en tot rust te komen.

Al veel langer is Bertil bezig met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Begin 2020 vond hij het tijd worden om zijn kennis en ervaring te gaan delen en daarbij zijn schip ook in te zetten als ‘thuishaven’ voor workshops, retraites en individuele coaching.

De Gulden Belofte heeft zowel binnen als buiten een fijne energie. Zodra je aan boord stapt voel je je thuis. Geborgen en veilig. Net als bij de schipper en zijn bemanning. Een mooie basis voor rust, bezinning en persoonlijke ontwikkeling.

Voor de workshops en retraites vaart Bertil haar naar een prachtige plek in de natuur, op het water. Tenslotte draagt te natuur, de elementen, prachtig bij aan de sfeer en inspiratie die nodig zijn om met jezelf bezig te zijn, tijd voor jezelf te nemen, adem te kunnen halen.

Zie je het al voor je? Voel je de energie al? We verwelkomen je graag aan boord van ons Klooster op het Water!

Over Bertil Vermeulen

WIE BEN IK?

Even voorstellen

OVER MIJ

Gewoon jezelf zijn is niet altijd zo eenvoudig. De wereld om je heen vraagt veel. Soms te veel. Vervallen in oude, vertrouwde gedrags- en denkpatronen voelt dan veilig. Maar vaak lukt het je dan niet om in contact te blijven met jezelf waardoor op langere termijn burnout- of vermoeidheidsklachten kunnen ontstaan, depressieve gevoelens of stemmingswisselingen.

Verlang jij ook naar balans? Durf jij los te laten wat je niet meer nodig hebt? De wereld gaat steeds harder draaien, zorg dat je er niet af valt!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze hun eigen energie optimaal kunnen inzetten en ze bij te staan op hun ontdekkingsreis daar naartoe. Hoe meer mensen deze gevoelige reis maken, hoe fijner we het met elkaar hebben op deze aarde.

© Copyright - Klooster op het Water