Individueel

MAAK KENNIS MET DIY-COACH BERTIL

Je bent van harte uitgenodigd om Bertil te bellen voor een kennismakingsgesprek. Zodat jullie elkaar alvast een beetje leren kennen en Bertil kan uitleggen hoe hij te werk gaat. Kies je ervoor om samen met hem de reis te maken en weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en jezelf?

De kosten per sessie van 1-1,5 uur bedragen 125,00. We gaan direct aan de slag om zaken die je uit balans halen uit je systeem te halen, je gaat het verschil gelijk merken.

Bedrijven

TEAMBUILDING OP HET WATER

Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, het correct uitvoeren van opdrachten, vindingrijkheid, communiceren, creativiteit en flexibiliteit zijn vereisten aan boord. En op de werkvloer! Deze komen tijdens het varen spelenderwijs aan bod. 400 vierkante meter zeil trek je immers niet alleen omhoog.

We gaan op een praktische manier aan de slag om inzicht te krijgen in de kwaliteiten van het team. En na gedane arbeid is het ontspannen napraten met een hapje en een drankje aan dek.

Workshops

voor bezinning en persoonlijke groei

Aan boord van de Gulden Belofte organiseert Klooster op het Water diverse workshops. Denk aan de basisworkshop Emotionele Balans, krijg meer inzicht in Hoog Sensitiviteit (ook voor coaches), of leer hoe je supervoordeel haalt uit de combinatie sensitiviteit en leiderschap…Een aanrader voor de sensitieve man!

Naast de workshops geeft Bertil in deze roerige tijden ook webinars. De eerste 6-weekse Emotionele Balans is op zondag 7 juni, om 20.00 uur.

Hoe kan ik je helpen?

Ik help je op een no-nonsense manier

Heb je genoeg van die stress? Zit je niet lekker in je vel? Als je wilt veranderen en belemmeringen wilt loslaten ben je bij het Klooster aan het goede adres. Want, geloof het of niet, het integreren van negatieve gevoelens en het veranderen van patronen is niet moeilijk. Je moet alleen even weten hoe en het dan toepassen. Wij geven je hiervoor het gereedschap. Achteraf zal je zeggen: “Wat dit nu alles”? Je zult het ervaren.

© Copyright - Klooster op het Water