Stilte Retraite op het Water

MET HET GELUID VAN HET WATER

Nadat schipper Bertil je alles over het schip verteld heeft gaan de trossen los en gaan we alleen nog maar genieten van stilte. Nou ja, de stilte? We horen het water ruizen, de zeilen klapperen en de kok een fantastisch maal klaarmaken. Wat ons betreft stilte genoeg om tijdens het weekend weer helemaal tot jezelf te kunnen komen. Oh, en mediteren op het dek van de Gulden Belofte geeft zeker nog een extra dimensie op de weg naar stilte!.

Coach Bertil is tijdens deze 3 dagen stand-by voor als je emoties onverhoopt de overhand nemen of als hij je op een andere manier kan bijstaan.

Meditatie-2-Daagse

KOM HEERLIJK TOT JEZELF

Tijdens deze 2 dagen ga je niet alleen genieten van vele mooie meditatiemomenten, maar gaat coach Bertil je – als je wilt – ook toelichten wat de zin en onzin van meditatie is. Hij laat zie verschillende meditatietechnieken zien en laat je deze zelf ervaren om het effect daarvan te voelen. Eigenlijk een soort mini-workshop (zie Workshops) tijdens het zeilen!

Heerlijk samen stil worden, rust in ons hoofd creëren. Een aanrader voor mensen die veel in hun hoofd bezig zijn. Bedenk dat je hersenen een spier zijn en ook rust nodig hebben! Meditatie is een manier om dat te bereiken.

Yoga 3-daagse op het Water

MINI-RETRAITE

Een mini-retraite aan boord van de Gulden Belofte. Wind, water, rust en verschillende yoga houdingen om een heerlijk even te ontspannen en te  voelen wat het met je doet. Volledig verzorgd. Echt tijd voor jezelf.

Deze 3-daagse een uitgelezen manier om is kennis te maken met dit fenomeen en de sfeer aan boord te proeven. Zowel voor de beginnende en gevorderde beoefenaar.

We leggen het klooster op diverse mooie plekjes en mooie havens aan het Markermeer en je gaat de rust ervaren.

Vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen!

© Copyright - Klooster op het Water