Varen met de Gulden Belofte

Laat de wind maar waaien!

De Gulden Belofte is een traditionele Zeeuwse tweemast klipper uit 1911. Zij is zodanig heropgebouwd en ingericht dat ze voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Het is een luxe zeilschip in een authentiek jasje. We bieden diverse arrangementen aan:

Familietocht

dag/weekend/week

Vaarvakantie in eigen land, exclusief voor je gezin of 2 gezinnen! De Gulden Belofte is er klaar voor om vanaf 1 juni geheel corona-proof op avontuur te gaan met gezinnen die een dag, weekend, week of langer over de Nederlandse wateren willen varen! Het luxe schip kan maximaal 2 families (2 x 8 personen) corona-veilig herbergen.

De kapitein en zijn matroos laten je het IJsselmeer en de Waddenzee met haar prachtige haventjes en de schitterende natuur beleven. Wat dacht je van een barbecue onderweg, een kampvuur, wadlopen, loungen, zonnen, kanovaren, zwemmen, de zonsondergang zien, wandelen, fietsen, vissen, droogvallen op het wad, zeehonden spotten, de wind door je haren voelen en ’s avonds rozig je bed in. Of aan dek slapen natuurlijk.

Vriendentocht

dag/weekend/week

Een excuus om met vrienden het leven te vieren is nooit nodig. Stap aan boord van de Gulden Belofte en praat onder het zeilen lekker bij. Geniet van de golven en de wind en laat je door onze kok verwennen. Wil je onderweg een stukje waterskiën, speedbootvaren, zwemmen, bbq-en, een havenplaatsje bezoeken? Alles is mogelijk, overleg gerust met kapitein Bertil.

Al onze arrangementen zijn van topkwaliteit en staan garant voor persoonlijke aandacht, passie, beleving en vakmanschap. Of je nu voor korte of langere tijd onze gast bent, wij beloven jullie een fantastische tijd!

Avondtochten

DE ZON IN DE GOUWZEE ZIEN ZAKKEN

Inschepen om 19.00 uur in Monnickendam voor een fantastisch avond zeilen op de Gouwzee. De prosecco staat klaar en gedurende de avond komen er heerlijke tapas langs. Geniet van het avondrood met een mooie wijn in de hand of een fris biertje van de tap. Nog een rondje met de speedboot of een verfrissende duik, het kan allemaal. Rond 23.00 uur meert de Gulden Belofte weer aan.

Meer weten over de mogelijkheden van deze ontspannen zeilavond? Onderstaande knop verwijst je naar de website van de Gulden Belofte.

Bedrijfsuitje

LEER ELKAAR NOG BETER KENNEN

Leer elkaar op een andere en ontspannen manier nog beter kennen en versterk het groepsgevoel! Stap aan boord van de Gulden Belofte, hijs de zeilen, help om overstag te gaan. Natuurlijk hebben we ook goede stuurmannen/-vrouwen nodig, dus wie biedt zich aan om 30 meter schip te sturen? Maar ga vooral ook heerlijk ontspannen aan dek.

Jullie kunnen kiezen uit de arrangementen ‘Basic’, ‘Compleet’ en ‘Luxe’. Op de site van de Gulden Belofte vind je hier alles over terug. Eén ding staat vast: deze heerlijke en compleet verzorgde dag zal jou en je collega’s nog lang bijblijven.

Teambuilding

ZET ALLE ZEILEN BIJ

Onze taal kent veel gezegden die aan de scheepvaart ontleend zijn; ‘een koers uitzetten’, ‘met volle kracht vooruit’ en ‘alle zeilen bijzetten’. Samenwerken, het nemen van verantwoordelijkheid, het correct uitvoeren van opdrachten, vindingrijkheid, communiceren, creativiteit en flexibiliteit zijn vereisten en sleutelwoorden, zowel aan boord als aan de wal.

En op de werkvloer! Deze komen tijdens het varen spelenderwijs aan bod; 400 vierkante meter zeil trek je immers niet alleen omhoog! We gaan tijdens deze teambuilding op een praktische manier aan de slag om inzicht te krijgen in de kwaliteiten van het team.

© Copyright - Klooster op het Water